keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kesä tuli, kesä meni..

Jestas, onpa viime päivityksestä aikaa. Tenttikiireet taisivat ruuhkauttaa loppukevään ja sitten oltiinkin jo kesän harjoittelun ja töiden parissa. Ja nyt onkin jo syksy, niin se aika vaan menee. Ajankulumiseen on tosissaan herännyt tänä syksynä. Juuri äskenhän sitä rantauduttiin Tartoon, ihmeteltiin Eestin kieltä ja koitettiin selvitä hengissä dos. Ernitsin luutenteistä :D, ja mitä ihmettä, nyt ollaankin jo viidennellä vuosikurssilla ja väliaikaiset luvat jo pelottavan lähellä. Aikamoista, ei voi sanoa muutakaan.


back to Tartto..

No kesä tosissaan tuli ja meni. Treenirintamalla ei ihmeitä keretty, kun ahkerasti painoin kellon ympäri harjoittelua Helsingin yliopistolla ja päälle töitä klinikalla. Ehkä sitä yhden kesän voi uhrata, jotta pääsee jouluna muuttamaan Suomeen ;). Vaikka ei ihmeitä keretty niin jotain kumminkin. Ruutille on taiteiltu muutamaa ohjuria vaille valmiit kepit ja radallakin hiiri pelittää varsin hienosti. Tarvinnee vaan toistoja oppimiseen hieman enemmän, kuin tuö paimenryhmän kaveri. Myös muutamassa näyttelyssä kerettiin pyörähtää kesän aikana. Heinäkuun Tarton näyttelystä serti jäi harmittavasti karvanmitan päähän, AVO ER2 SA PN2 :P. Elokuussa Turussa hiiri veteli parastaan, AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP!!!! en olisi kyllä ikinä uskonut! Tuomarin vielä herrasmies Karel Horak tsekeistä. Kyllä ollaan ehkä hiukka ylpeitä <3




Valga-Tarto kierros, Rasmus 2xROP, Ruuti EH2 ja PN2.

Turku kr 3.8, voihan hiiri <3
Mitäpäs paimen sitten on puuhaillut? alkukesästä ryhdistäydyttiin ja suunnattiin voittajan tokokokeeseen. Kokeesta hienosti 1-tulos, 267p hyppynoudon nollauksella. :) Myös ensimmäinen 3-luokan aginolla napattiin heti alkukesästä. Sen jälkeen onkin kisat jääny aika vähäisiksi :D. Nyt syksyllä ei taideta enää tokokokeeseen keritä, mutta muutamat agikisat on kyllä suunnitelmissa. Mutta kerkiihän sitä ensivuonna, vaikka mitä ;).
Ai niin! eipä pidä unohtaa, että Sälli kerkesi loppukesästä käydä paimentamassa jopa hurjat 5 kertaa :D. Huolimatta vähäisistä kerroista, oli kehitystä havaittavissa, ei se määrä vaan se laatu. Kiitokset vaan opettajille ;).







Nipsulle ja Napsulle kuuluu myös hyvää, vaikka he eivät ole kesällä kilpailukentillä näkyneetkään. Nasta suunnittelee jo odottamattomana veteraanikehiä, varokaa vaan ;).



Batman 6.v ;)

rottaperhe <3


Niitti 5.v









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti