sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Aktiivi vkloppu :))

Vklopunhan voi aloittaa jo torstaina, tai ainakin jos niin ajattelee niin loppuviikko tuntuu helpommalta :D. To iltana oli Ruutin ensiesiintyminen agilitykentillä, paikallinen erikoisuus: putkikilpailu ;) . Kisoja oli kaksi ja radathan koostuivat siis pelkistä putkista :D. Tämähän on varsin "kannattava" kilpailumuoto, kun ottaa huomioon, että on onnistunut opettamaan kaikki koirat varsin putki-irtoavaisiksi....sehän nyt ei yhtään tuota toimintaa vahvista, kun niitä putkia luukuttaa 2x18 putken rataa :D. No Ruutihan sinne putkiin irtoili varsin mukavasti ja kiitettävällä nopeudella, ratojen yhteissijoituksena 6/22. Ekalta radalta vitonen ja toiselta nolla ;). Tuntui myös tuo neitin vire kasvavan varsin mukavasti tuosta kilpailutilanteesta, joten taidetaan ihan suosiolla jättää nuo epikset taka-alalle kunhan oikea kisavalmius on saavutettu :D.

La treenit oli siirretty perjantaille. Teemana välistävedot, ja löytyi tuolta radalta pakkovalssi, poispäinkäännös/persjättökin. Treenien ehdoton kohokohta oli Ruutin valtavan hienot puomin kontaktit!! Ruuti oli selvästi pohtinut asiaa ja tällä kertaa osasi hienosti juosta koko puomin ja "pamauttaa" etujalat kontaktipinnalta maahan, siihen se sitten jäi nököttämään palkan toivossa. Toivo ei ole siis vielä menetetty <3 . Uutena juttuna myös keinuun tutustumista.



La olikin sitten tämän viikon ehdoton kohokohta. Uskaltautuminen kilometrin päähän itänaapurista kannatti, Narvan näyttelystä kotiintuomisina VSP-jun ja PN2, junnusertin myötä myös ensimmäiset rottalapsen tittelit, EE ja LV JCH! :)) Tuosta reissusta ei voi olla kun ylpeä. Tuomarina tiukka Inese Pablaka kera kahden harjoittelija-arvostelijan.


Narvan saalis vuotta myöhemmin :)
Ruutin ensimmäisen näyttelysaalis, Narva 11/2011.





Jotta aika ei kävisi pitkäksi ja tenttikirjojen vetovoima ylitsevoittamattomaksi niin tänään käytiinkin sitten Tallinnassa kääntymässä agikisoissa. Tuomisina Ruutin iskälle, Eddylle, hieno nolla! Sällin kanssa ei näissä(kään) kisoissa nollatiliä kartutettu :D. Ekan radan jälkeen meinasi vallata kyllä epätoivo..jotain niin jäätävää se meno taas oli..saatiin jopa muuri hajotettua palasiksi.. Kisarutiinin puutteen kyllä huomaa aina noilla ensimmäisillä radoilla..ei meinaa saada ohjausta millään kasaa. Toisella radalla sitten ryhdistäydyttiin ja tehtiin varsin mallikas suoritus...matkaan mahtui vain pienen pieni hylkäykseen johtanut "kauneusvirhe" :D. Vähän hirtti herralla kaasu kiinni eikä ohjaaja pysynyt enää kärryillä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti