torstai 1. marraskuuta 2012

Ahertelua

Eilen oltiinkin pitkästä aikaa ahkeria myös tokon suhteen..muutamaan viikkoon ei ollakkaan sitä suuremmin treenattu, mitä nyt aamulenkkien yhteydessä pikkupätkiä. Aloitettiin perus kierroilla ja niistä luoksetuloilla. Osa suoraan sivulle ja osa pysäytyksen tai/ja maahanmenon kautta. Muutaman pysäytyksen jälkeen Sälli yritti nokkelana ennakointia mutta suorilla lelupalkoilla sain sen unohtumaan. Pysäytykset ja maahanmenot oli hyviä. Tämän jälkeen tein muutaman suoran merkin ja sitten merkkejä kierron kautta, no problem. Sitten ohjattua. Ensin muutama ohjattu, niin että merkiltä palkka. Aluksi jäätyi kapuloista eikä olisi halunnut lähteä merkille, ja meni sinne todella hitaasti? ei ole Sällin tapaista. Muutamalla nostattavammalla lähetyksellä ja hyvällä palkalla sain merkille menot taas rennoiksi. Hyvästä merkistä päästin lopulta noutamaan kapulan, kokonaisuudessaan hieno suoritus :)). Vein uudet kapulat, uusi merkki, mikä oli nyt parempi. Sitten pantiin vielä bc:n aivot töihin ja tein merkille lähetyksen puun kierrosta, ja muutama palkkaus merkistä ja loppuun nouto. Mielenkiintoista nähdä seuraavissa treeneissä, että oliko tämä kapuloiden tuijottelu satunnainen ilmiö vai joku uusi keksintö :P. Loppuun muutama kaukojen vaihto takapalkalla.


Tänään olikin sitten vuorossa yhteistyöagitreenit Eestiläisten kanssa. Teemana hyvät käännökset ja keppikulmat... Sällin käännökset on kyllä viimeaikoina ollut ihan luokattoman huonoja..peilistähän sitä syytä saa varmaan etsiä.. Erityisesti käännöksissä, missä suunta vaihtuu 180 astetta, eli jaakotukset ym. tuntuu nyt todella kadonneen. Tänään keskityinkin samaan käännökset tiukoiksi ja palkkaamaan niistä hyvin. Jos Sälli ei ottanut kääntävää ohjausta kuuleviin korviin, vaan luukutti menemään niin tehtiin käännös uudestaan..huoh..loputtomalta tuntuva uurastus. Keppikulmat, niin avo kuin suljettu, toimivat tänään hyvin. Ehkä koko syksyn kestänyt ja monta kertaa viikossa tapahtunut keppitreeni on vihdoin alkanut tuottaa tulosta..hope so :P. 

Ruutille kontaktitreeniä, useampi toisto pelkällä kontaktipinnalla ja muutama koko puomi. Muutaman kerran luisti pysähdys koko puomilla vähän pitkäksi mutta pääosin teki varsin mallikkaasti :)). Ruuti sai myös tehdä oman pätkän käännöstreeniä ja niissähän ei nyt mitään ongelmia olekkaan. Hurjasta vauhdista huolimatta se lukee kivasti ennakoivia ohjauksia. Hieno pieni rottalapsi <3. Loppuun Nastalle mielenvirkistystreeni :).


Tarton pahisjengi ;)


Paimenen mielestä viikon paras tapahtuma oli varmasti karanneet hiehot. Lenkkireitin varrella laiduntavista hiehoista oli osa päättänyt retkeillä hieman omia reittejään, ja mikä parasta, Sälli pääsi vihdoin niitä vähän liikuttelemaan. Sen verta jänittäviltä nuo lemmut tuntuivat, että tyydyttiin vaan ajamaan niitä  yhdessä poispäinajolla takaisin kohti omaa laidunta. Hienosti meni vaikka hieman nuo isohkot lampaat tuottivat pienelle koiralle jännitystä. Joululomaa ja oikeita paimennustreenejä odotellessa :).






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti