tiistai 20. marraskuuta 2012

Tule jo talvi!

Tässä vaiheessa syksyä alkaa tuntua siltä, että voisi mennä talviunille ja herätä vasta joskus keväällä...tai jos voisi nukkua edes jouluun asti.. Vielä ennen joulua oleva tenttimäärä tuntuu loputtomalta ja se niin lupaavasti alkanut talvikin on hävinnyt jonnekkin. Onneks ensi viikolla odottaa Suomi "loma" ell-päivien merkeissä, virkistävää vaihtelua :).

Viime pe oltiin oikein reippaita ja tehtiin oikein kunnon pitkän kaavan tokotreenit. Sälli tuntui varsin pätevältä, joten pitäisi vaan ryhdistäytyä useemmin ;). 


La Ruutille junnutreeneissä lisää takaaleikkaus teemaa. Alla radan pätkä, putken jälkeinen hyppy no.3 tehtiin takaaleikkauksena sekä hyppy no.6 ja 11. 8 hypyn kerkesin tekemään pakkovalssilla kun Ruuti lähti niin hyvin 6 hypyn takaaleikkaukseen ja suoraan putkeen ;).  Aika näppärä ipana :). Ruuti irtoaa jo nyt varsin pitkälle, eikä vaikeammissakaan kulmissa olevat takaaleikkaukset tuota ongelmia. Radan lisäksi treenailtiin sitä puomia, nyt sujui jo vähän paremmin mutta pitänee vielä pohtia palkkausta ja sitä, että miten nyt häivyttäisi sitä apuhenkilöä..vaikeita nämä tälläiset lyhytpinnaiset ja vikkeltä tättähääräkoirat, kun ne kerkee sata juttua sekunnissa :). Sälli sai tehdä samaa junnurataa, keppikulmia ja kontakteja, ihan ok.



Tämä viikko onkin vaan "laiskoteltu" tenttikirjojen parissa ja koitettu palautua sunnuntaisesta "öövalvesta"... Lenkkeilyn lisäksi on vaan puuhailtu, jotain pikku pihatreeniä. Loppuviikosta onkin taas tiedossa aktiviteettejä ;).


Sälli "koe-eläimenä" ultra praksassa, hyvin selvisi ja kaikki elimetkin löytyivät lopulta :)


kärsivällisyys palkittiin runsailla huomionosoituksilla ja rapsutuksilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti