maanantai 5. marraskuuta 2012

Misseilyä

Viikonloppu vierähtikin jo perinteeksi muodostuneen Tarto KV näyttelyn parissa...ja tenttiin pänttäämisen.. :P. Ruuti kävi molempina päivinä misseilemässä, tosin tällä kertaa kummempaa menestystä ei saatu ja saavutuksina 2x JUN ERI2... se viimeinen jun-serti antaa siis vielä odottaa. Vaikka serti jäikin saamatta niin kovasti mieltä lämmitti varsinkin sunnuntainen Patric Ragnarsonin arvostelu.. (la arvostelu oli saksaksi, joten sen sisältöä olen vain arvaillut :D )

"Erinomainen tyyppi ja koko, kivan lyhyt - neliömäinen, kiva pitkä feminiininen pää, hyvät paralleelset linjat päässä, hyvä asentoiset korvat, ihanan tummat silmät, hyvä purenta, voisi olla hieman vahvempi alaleuka, tarkkaavainen olemus, hyvä kaula ja olat, hieman suora olkavarsi, hyvä runko, hyvät värimerkit, hyvät takakulmaukset, hyvä luusto ja jalat, hyvä turkki, voisi heiluttaa enemmän häntää ( :D ), liikkuu hieman suorasti edestä."

Tuomarin selvennyksen mukaan hävisimmekin juuri karvanmitan verran tuolla hieman kevyellä alaleualla ja hieman suorilla etuliikkeillä, kiva kuulla ;).

Ruuti 14kk

Loppu viikonloppu kuluikin pänttäilessä, ilman kummempia koirapuuhailuja. Tänään aamusta paikattin hieman asiaa käymällä 45min juoksulenkillä ja puuhailemalla pikku treenit. Ruuti harjoitteli paikallapysymistä..pienen kääpiön mielestä ehkä vaikein asia ikinä :D. Sällille liikkeestä istumisia ja kaukoja. Istumiset oli loistavia, no problem. Kaukoissa käytin taas takapalkkaa, ekassa vaihdossa Sälli ei noussut ekalla käskyllä, kun mietti niin kovasti palkkaa mutta sitten taas rentoutui. Tällä hetkellä ainakin tuntuu, että vaihdot toimivat paremmin takapalkalla, ei steppaile niin paljoa paikallaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti